Svi govore o eksploziji kod vile Jelene Karleuše, a ona odgovorila preko društvene mreže! (FOTO) – Brzina

Svi govore o eksploziji kod vile Jelene Karleuše, a ona odgovorila preko društvene mreže! (FOTO)

Prije nekoliko dana kao što znate desio se požar u blizini vile velike zvijzde Lepe Brene. Međutim kod nje nema nikave šteta ali na parkingu su mnogi automobilu spaljeni. 

Loading..

Nakon te nesreće koja se dogodila ponovo imamo sličnu situaciju ali kod drugih zvijezda. Naime kao što znate ova 2019. godina je jako teška za balkansku divu, Jelenu Karleušu. 

Ona je na samom početku ove godine imala sex aferu nakon čega se javnost i mediji jako uzburkali. Ta afera se desila sa fudbalerom iz Bosne i Hercegovine a to je, Ognjen Vranješ. Nakon što se završila ta priča oko afera doalzi do novih problema. 

NAime, u porodici je došlo do smrnog slučaja u kome je Jelene Karleuša izgubila majku nakon duge bolesti, poznatu novinarku Divnu Karleušu. Samim time pjevačica je bila u jako teškom periodu ali se nakon nekoliko sedmica vratila kao što ona sama kaže jača nego ikad.

Međutim poslije samo nekoliko sedmice saznala je da je ostavlja njen muž Duško Tošić. Tako je došlo do razvoda koji se doš uvijek nije obavio sudski i sve se čeka dan kada će se to desiti. 

Međutim prije par dana desila se još jedna nesreća što se tiče eksplozije. Naime, u blizini vile Jelene Karleuše i Maye Berović se čula ova eksplozija. 

Svi mediji su govorili o tome ali niko nije bio siguran dok se Jelena nije oglasila putem Instagram storya. Tu je napisala samo kako je to LAŽ i samim tim potvrdila da se radi o lažnoj uzbuni.

Iako Maya Berović ništa nije rekla o ovome Jelena je sve otkrila samo jednom riječju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *