Danas ćemo mi malo da govorimo o pjevačici Tanji Savić a ona je jedna od pjevačica koja je prokockala i zanemarila drugu šansu koju je dobila. Ona je prva generacija koja je izašla iz produkcijske kuće Zvezde Granda i jaka je bila tada. Svi iz te sezone su napravili karijere ali Tanja je stagnirala.

Pa skoro da nema osobe koja se ne sjeća njenog albuma “Crveno slovo” koji je bio pravi bum a li ona je nestala odjednom. Ona se zaljubila u Dušana udala se i preselila se u Australiji i rodila prvo dijete. Ali nikada nikome nije bilo jasno zašto se odrekla svoje karijere. KAda je stiglo drugo dijete, jako brzo se saznalo da joj suprug brani da se bavi muzikom ali ona je nakon 7 godina pauze vratila u Srbiji i tu je oživjela karijere ali uspjeha nije bilo kako je ona očekivala. Nakon toga počinje afera sa suprugom koji je uzeo djecu i odveo u Australiju.

Pojavila se nedavno jedna vijest a to da je Dušan, Tanju ucjenjivao sa snimcima koje je spremio u krvetu. Tanja je rekla da to postoji a Dušan prijet da će pokazati na sudu.

By Brzina