Svaka treća žena ima ovu bolest! Glavni simptom je naglo gojenje! Pogledajte o čemu se radi! – Brzina

Svaka treća žena ima ovu bolest! Glavni simptom je naglo gojenje! Pogledajte o čemu se radi!

Danas u svijetu postoji dosta vrsta bolesti. Sa jedne strane imamo one koje su zarazne i nastaju na osnovu slabog metabolizma i slobog održavanja higijene i slično. Međutim sa druge strane imamo i bolesti koje nastaju genetskim putem te su one jednostavno neizbježne. 

Loading..

Na osnovu istraživanja koje smo obavili došli smo do zaključka da u svijetu postoji bolesti koju svaka treća žena ima. Naime radi se o jednoj bolesti u kome dolazi do policističnih jajnika. 

To je stanje u kome dolazi do povećanja inzulina koji se nalazi u organizmu žene a sa druge strane dolazi do povećanog stvaranja adrogena, odnosno muškog hormona. 

Kako bi vam približili to stanje i tu situaciju sada ćemo vam opisati nekoliko simptoma koji nastaju usljed javljanje te bolesti odnosno policističnih jajnika. 

Prvi simptom za javljenje te bolesti je neredovna menstruacija. Pod djelovanjem hormona adrogena on utiče na rad jajnika, te onemogućava normalan proces odvijanja ovulacije te dolazi do problema. 

Druga situacija je neplodnost. Naime, zbog pretjeranog hormona i njegovog djelovanja u organizmu dolazi neplodnosti, te na taj način žene teže ostaju trudne. 

Sledeća situacija je javljanje dlaka na neželjenim mjestima. Naime, zobg pretjeranog hormona koji se širi dolazi i do pretjeranog širenja dlačica po tijelu žene koje čak zalazi i u stidna mjesta. 

Pored ovih simptoma dolazi i do javljanja sala na stomaku. Naime, sva hranu koju jedete umjesto da odlazi u određene dijelove tijela gdje je predviđeno ta hrana odlazi većinom u struk te dolazi do javljanja sala. 

Ukoliko ste se prepoznali u nekom od ovih simptoma tzrebalo bi da posjetite ljekara i da provjeri da li ste i vi žena koja ima ovu neželjenu bolest. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *