Jedan čovjek je sjedio u automobilu i tada je ručkao a tu i ne bi bilo ništa čudno da odjednom nije osjetio strašan miris dima. Na sjedištu gdje se nalazila bočica vode jednostavno se odjednom zapalilo.

Sada je baketrijski tehičar Dionije Amučastegi kao i većina drugih vozača redovno ostavlja vodu u svojim kolima. Jednog dana to je moglo da košta glave i da uništi zdravlje i život.

Dok je on ručao u svom automobilu desila se jedna nevjerovatna stvar a to da se sjedište iznenada na očigled mnogih zapalilo. Čovjek nije bio siguran šta se desilo jer je jedino što se tu nalazilo jeste bočica napunjena vodom.

Najgore od svega toga jeste da je bilo toliko vruće da je sjedište u tom trenutku i djelimično izgorilo, rekao je Dionije koji nije mogao da vjeruje ad se ovo dešava i nije znao šta je dovelo do tga. On je pokušao ponovo da uradi i da vidi koji je glavni problem a onda je i uspio. Naime sjedište automobila je izgorilo na dva mjesta a na svu sreću čovjek je oba puta uspio na vrijeme da reaguje.

By Brzina