Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Suzana Mančić uradila nešto zbog čega joj se smije cijeli Balkan! “Probala sam pa šta, sve je za ljude”! (FOTO) – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se svakog novog dana mi susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju na našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našim prostorima.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča o poznatoj voditeljici sa naših prostora a njeno ime je Suzana Mančić. Kako i sami znate to je voditeljica koja je jako dugo na našoj sceni ali pored toga ona jako veliku i kvalitetnu karijeru.

Međutim prije nekoliko dana se desilo nešto zbog čega ju je cijeli Balkan krenuo da ismijava. Naime, radi se o tome da je ona u svojoj emisiji pričala kako je bila na jednom putovanju u tropskoj zemlji. Tako je rekla kako je pila naskuplju kafu na cijelom svijetu.

Rekla je kako je to kafa koja se pravi od izmeta sitnih životinja koji jedu zrno kafe. Nakon toga na svim društvenim mrežama je došlo do velike senzacije i svu su pisali o ovome. Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima mišljenje.

By Brzina