Kao što i sami znate Balkanska muzička scena je jedna od većih i samim time na njoj se nalazi veliki broj pjevača i pjevačica o kojima mi svakog novog dana dobivamo razne informacija te ih dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, informacija koja je prije par dana došla do nas je vezana za našu jednu jako poznatu voditeljicu ali ujedno i glumicu i mnogi kada su ovo vidjeli da se njoj desilo ostali su iznenađeni i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Evo o čemu se radi i šta se to njoj desilo.

Dakle, radi se o tome da je ovaj put na meti medija bila Suzana Mančić. Kako smo mi došli do informacija ona sada privatno ima jako puno problema sa kojima se teško bori a te informacije su vezane za njene finansije. Također smo saznali kako su je sve služavke napustile jer im nije dala platu.

Šta vi mislite o ovome svemu što se njoj desilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina