Suzana Mančić je u braku sa bogatim biznismenom po imenu Simeon Ocomokus. Oni su sada jako sretni i uživaju svaki dan u svojoj ljubavi i u sreći a njihov brak je trenutno sada i na daljinu. Suzana je trenutno u Srbiji a njen suprug u Grčkoj. KADA SU JE pitali kako veza funkcioniše njihova, ona je rekla da je sve uredu i da je sasvim normalno.

Kaže da su se dogovorili i da im je prijalo da žive odvojeno. JAKO JE BITNO da povjerenje postoji. Ako nema povjerenja onda ova veza ne može ni ti da opstane. Postoje i oni koji vjeruju u takvu vrstu ljubavi a neki pak ne. Zavisi od osobe do osobe. Jako je bitno da se volite.

Kada ja idem negdje sa svojim prijateljicama, on ima zaista povjerene u sve nas. Ni ja nisam ljubomorna- Suzana je proznala da joj je bilo čudno što niej ljubomorna ali kako navodi izgleda da to dolazi sa godinama.

Kako je sama rekla jako veliko povjerenje iz njega izlazi i jako ste sigurno u ljubav kada ne gledate notes nečiji, telefon, džep jer ako želite da nađete đavola i naći će te

By Brzina