Strašna sudbina mlade Lane Bijedić: Ubica je jako dobro poznavao i odabrao je savršeno mjesto za ubistvo! Zadnje je ovo vidjela… – Brzina

Strašna sudbina mlade Lane Bijedić: Ubica je jako dobro poznavao i odabrao je savršeno mjesto za ubistvo! Zadnje je ovo vidjela…

Teška sudbina Lane Bijedića koja je iz Mostara potresla je cijeli region i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Nažalost, potvrđeno je da život ove 19-godišnje djevojke ugašen na najgori mogući način.

Kako se pokazalo na uviđaju, ova nesuđena brucošica je na tijelu imala dost aznakova nasilja a jučer je sve to i nalazpom na obdukciji pokazala. Ubica je mladoj djevojci zadao jako puno udaraca u glavu i oko a na njenom vratu se može vidjeti i tragovi davljenja. Njeno tijelo je bačeno u rijeku Studenčicu kod mjesta Studenci koji se nalazi kod Ljubuškog.

Loading..

Na leđima se može vidjeti rane koje pokazuju da je nju ubica vukao po tlu. Na tijelu se nije moglo vidjeti da su bili tragovi silovanja ali je uzet i materijal biološki radi DNK analize.

Još uvijek se postavlja pitanje ko je ubio ovu mladu Mostarku prije nego šti je brucošica treba da zakorači u novi svijet. I dalje veliki broj pitanja se postavlja. Svi se pitaju gdje se tačno i sa kim se zaputila u tu nedelju u popodne, te je zauvijek tu zatvorila vrata svog doma.

Majci je rekla da ide da se vidi sa prijateljicom i da pije kafu sa njom. Poslije se ispostavilo da ona nije bila nikako sa prijateljicom i da se nije trebala ni naći sa njom.

Kako iz policije kažu ovo mjesto zločina djeluje kao nešto savršeno. Nalazi se na granici Zapadnohercegovačkog i Hercegovačko-neretvanskog kantona. Sve je u šiblju i njen život je oduzet jer je ubica bio siguran da se nikada za njegov zločin neće saznati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *