Strašan smrad je osječala u svom stanu:Kada je majstor pogledao ispod pločica ostao je bez teksta! Odmah će te i vi da provjerite.Pazite se šta možete da zateknete… – Brzina

Strašan smrad je osječala u svom stanu:Kada je majstor pogledao ispod pločica ostao je bez teksta! Odmah će te i vi da provjerite.Pazite se šta možete da zateknete…

Radi se o jednoj studentici koja dolazi iz Velike Britanije, koja se Selen Gomez zove, a preselila se poslije određenog vremena u jedan veoma luksuzan stan.

Loading..

Ovdje je riječ o jednoj studentici koja je iz Velike Britanije. Ona se zove Selen Gomez.Nakon određenog vremenskom perioda odlučila je da se preseli u jedan jako luksuzan stan gdje će da bude sama i da krene život samostalno.

Mislila je da je pravo vrijeme da krene uživati i boriti se sma kroz život ali nešto sasvim drugo ju je dočekalo.

Nakon nekoliko mjeseci u svom stanu ona je krenula da osječa jako neugodan miris u ogromnom stanu.Odlučila je da pozove majstora jer je prije toga zvala vlasnike oveog stana koji su joj rentali stan zas 120 eura ali oni su rekli da će navratit i nakon toga više nikada e nisu pojavili ni ti su joj se javljali na telefon.Ona je bila u tom stanju da mora hitno da riješi problem jer nije mogla da živi više tako.

Pozvala je majstora da riješi taj smrad a kada je on podigao poklopac ispod kade vidjeli su pacova koji je već neko vrijeme istruhnuo te izazvao veliki smrad nesnosan.

POGLEDAJTE VIDEO:

https://www.facebook.com/seren.gomez.31/videos/1086577408181735/?t=438

Smrad je krenuo da sve jači bude, te se po stanu širiio, a rekla je kako ju je bilo mnogo sramota da dovede u stan bilo koga, jer je bilo mnogo užasno tu stanovati. Ova djevojka nije znala o čemu se radi, ali se mnogo iznenadila kada je vidjela pacova koji truhne već nekoliko mjeseci ispod kade.

Smrad je tad akrneuo sve jače da se širi i po cijelom stanu s eza kratko vrijeme proširio.Rekla je daa je jako sramota da u stan dovodi majstore i da iko vidi taj užas.Jako se stidila toga gdje je živjela ali kako kaže ona nije kriva za to i krivi su oni koji su stanari.

Mnogo se izenenadila kada je vidjela pacova koji tu truhne nekoliko mjeseci i to iza kade.

Najbitnije je da je riješila problem i da je spasila svoj život.

Jer da je nastavi tu da truhne mogle su se razviti bakterije i tako te bakterije da unište njeno zdravlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *