Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Stigle ni malo lijepe vijesti: Naša najpopularnija folk diva u jako lošem stanju, nije nikako dobro! EVO šta se dešava (FOTO) – Brzina Info

Na srpskoj estradi sada postoji jako veliki broj pjevača ali i pjevačica ali naravno samo maleni broj njih koji su imali iza sebe dugu a prije svega uspješnu karijeru i jako veliki broj hitova. Jedna od njih bez sumnje jeste Dragana Mirković koja je na estradi decenijama a čije pjesme se i dan danas sve slušaju na proslavama.

Ona je žena koja je svoju karijeru gradila uvijek na talentu, trudu i radi a nikada je nisu pamtili o nekim problemima i skandalima. Ipak zadnjih dan se i njeno ime spominje za hapšenje krimilane grupe Velje Nevolje jer je automobil koji je pripadao ovoj grupi koristili se i bili su u vlasništu firme njegovog suprug Tonija.

Novinari su stigli do zaključka nakon što su primjetili da na jednom od zaplijenjenih automobila piše DON a to je zaštitni znak svih auta iz Tonijeve firme a Dragana i njen muž su van sebe nakon što su saznali da se njihova imena povezuju sa kriminalnom grupom.

By Brzina