Stigao spas za sve domaćice: Pojavila se mašina koja suši, pegla i slaže čisti veš! – Brzina

Stigao spas za sve domaćice: Pojavila se mašina koja suši, pegla i slaže čisti veš!

Velikom broju žena nakon ovog životna želja se ostvarila. Ovo čudo od mašine se na javnom tržištu pojavilo od 2018.godine i može se naći u prodaji.

Nova budućnost se pojavila. Stiglo nam je mnoštvo aparata koji će da vam olakša život i učini vaš život bolji i brži. Napokon se svim ženama ostvario životni san. U San Francusku su izumili mašinu koju su nazvali FoldiMate koje naime sama pere, slaže čiste stvari. Zar ovo nije super!

Loading..

Potrebno je samo da se ubaci u mašinu maksimalno 15 stvari i nakon jednog minuta ona vam vraća čiste i jako lijepo složene stvari, a pored toga odjeća će da bude ispeglana i vi samo možete da stavite u ormar.

Naravno ono što je normalno i ono što je očekivano jeste da cijena nije nimalo mala. Potrebno je da se izdvoji oko 700 do 800 dolara za ovu mašinu. Ali ovo je jako dobra investicija jer može da vam uštedi jako puno vremena i snage i život će vam biti lakši za 100 posto nakon ove mašine.

Mašina ovo radi zahvaljujući transportnom pojasu kao i robotnim manipulatorima koji se nalaze u njoj. Vaša odjeća će biti oblivena sa vrelom parom a slagaće je posebno spremljene “robo-ruke”. Tu možete da dodate i posebne kapsule koje će vašoj odjeći da daju jako prijatan i ugodan miris.

Pogledajte sada video koji može da vam pokaže kako ovo čudo od mašine radi i na koji način može da pomogne vama i kakav vaš veš treba da izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *