Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Status ove djevojke svi dijele! “Draško Stanivuković i ja smo isto godište, on je gradonačelnik Banjaluke, a ja sam…”! – Brzina Info

U medijima se kako i sami znate govori svakog novog dana o mnogim temama koje su jako zanimljive i koje zanamiju javnost. Iako su to većinom priče koje govore o našim poznatim ličnostima sa naše estrade tako, do prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja nam govori o stvarima koje se dešavaju na našoj političkoj sceni. Evo o čemu se radi.

Naime, ovaj put na meti medija je bila jedna nepoznata djevojka koja je dala zanimljivu objavu na društvenoj mreži Facebook kao i trenutni gradonačelnik Banja Luke a njegovo ime je Draško Stanivuković.

Kao što i sami znate svaki političar dok sa svoje jedne strane ima one ljude koji ih podržavaju sa druge strane su oni koji baš i ne vole njihove postupke. Jedan od onih koj ije bio miljenik ljudi je Draško Stanivuković ali poslije izbori je došlo do kontra situacije jer su mnogi vidjeli kako je loš.

Tako je i ova djevojka napisala obajvu o njemu gdje je rekla mnoge riječi sa kojima su se mnogi složili. Pogledajte i sami šta mu je ona napisala i podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome u komentarima.

By Brzina