I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledate o čemu se radi.

Naime, ovaj put na meti naših medija bila je jedna žena koja je zapravo supruga najboljeg tenisera svijeta a njegovo ime je Novak Đoković. Iako se njegovo porodica nešto posebno nije pokazivala u javnosti mi smo prije par dana došli do jedne informacije koja je mnoge iznenadila. Evo o čemu se radi.

Dakle, radi se o tome kako su kamere zabilježile kako Jelene nosi na svojoj ruci nosi jako poseban sat. Dakle, radi se o satu koji prema procjenama koša oko 5 miliona dinara i mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku.

Pogledajte i vi kako izgleda taj sat. Pored toga podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i o ovo cjelokupnoj situaciji. Pišite nam u komentarima.

By Brzina