Sramotni video: Ovaj advokat iskorištavao razvedene žene! Stavili su skrivenu kameru u kancelariju i sve saznali! Užasno! (VIDEO) – Brzina

Sramotni video: Ovaj advokat iskorištavao razvedene žene! Stavili su skrivenu kameru u kancelariju i sve saznali! Užasno! (VIDEO)

Za ovog čovjeka kažu da je jedan od najgorih i najjezivijih advokata ikada. Ljudi su radi svojih interesa ličnih spremni da urade sve i svašta. To može da šokira sve ljude jer neke stvari nisu uredu i neke stvari u životu imaju granicu.

Ovaj advokat je iskoristio nešto što nije normalno i nije dozvoljeno i na taj način iskorištavao žene.

Loading..

Na internetu se pojavio jedan video koji je krenuo da se širi i dijeli po društvenim mrežama gdje se vidi jedan advokat iz Savezne Američke države, Ohio, a koji se inače bave razvodom braka između bračnih parova.

Naime, ovaj advokat je odlučio da iskoristi situaciju i pomoću svog znanja hipnoze je pokušao da kontroliše svoje sve ženske klijente da vi ostvario svoje prljave seksualne želje i fantazije.

On u video su vidi kako ženi govori:

“Sada još jednom udahni, duboko udahni i smiri se. Moramo ovo da uradimo sve zajedno.” – Ovako započinje njegov sastanak sa ženom prije nego li je ona u potpunosti krenula da pada pod uticaj hipnoze i tada nije znala šta da radi.

Nakon toga, kada je ova žena pala u potpuno hipnozu. Advokat joj prilazi jako blizu i tada sjeda skroz pored nje i nastavlja:
“Svaki put kada ti kažem ” užitak” ne možeš se suzdržati od ovog užitka koji počinje i koji treba da se desi.”

Sada mi moraš da kažeš kada si ti zadnji put vodila ljubav i šta si sve radila sa muškarcima.

Ovo je jako neugodno iskustvo i sada su sve žene koje su pale pod njegov uticaj da ga tuže jer smatraju da su iskorištene, pogotov jer su u tim situacijama bile jako ranjive i nisu znale da reaguju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *