Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“Sram da vas bude, kako možete?” Voditelj je Nestoroviću postavio nezgodno i čudno pitanje! Doktor je šokirao sve sa odgovorom na svoj način! – Brzina Info

U jednoj emisiji u kojoj je gostovao doktor Branimir Nestorović, voditelj Vanja Bulić ga je pitao tada kako se sada on zove, to jeste koju titulu on sada ima i koju koristi a on je na to sve rekao ovako:

“Samo doktor, mene zovu doktorom, i to mi se sada jako sviđa. Sada se nalazim u penziji, ja više studentima nisam profesor.- rekao je on,a nakon toga je Bulić rekao da on nije profesor ni studentkinjama a na šta se Nestorović tada nasmijao i rekao: Treba da te sram bude” Bilo mu je postavljeno pitanje da li ga ljudi pitaju sve i svašta i da li dolaze do njega sa nekim jako čudnim pitanjima o raznim bolestima.

Ja sada priznajem da sam malo dalje i malo više otišao od specijalizacije. otišao sam u širinu nekih stvari koje su mi bile zanimljive. Ali da svašta pitaju da istina je i nekada me zna opteretiti to sve. Čini se da ja jesam velika zvijezda. Dok sam ovdje dolazio, na prelazu me zaustavila Suzana Mančić i to je kroz smijeh rekao.

By Brzina