Šokirali profesora: Kada su ovakve došle na času, svi su se izbezumili! Pogledajte šta one rade! Katastrofa! (FOTO) – Brzina

Šokirali profesora: Kada su ovakve došle na času, svi su se izbezumili! Pogledajte šta one rade! Katastrofa! (FOTO)

Vremena su se bez sumnje jako promijenila. Više ni djevojke ni mladići ne rade iste stvari kao što se prije radilo u to doba. Sada ni škola kao institucija nije nešto kao što je prije bilo.

Jednostavno iako u svakoj školi postoji pravilnik o oblačenju skoro pa ni jedna osoba sada to ne poštuje. Svjedoci smo da sada kada vidimo djevojke koje idu u školu obučene kao da su krenule na neki party.

Loading..

Sada se uveloko na društvenim mrežama počele pojavljivati fotografije jako mladih djevojaka, koje u školu naime dolaze kao da su se spremile u provod. Jako provokativno obučene i ne mare za to.

Na njima su jako kratke suknjice, preuske haljine, helanke kroz koje se sve vidi. Tinejdžerke u Rusiji su svojim stilom oblačenja pomutila pamet svima i radi toga postale su glavna atrakcija na društvenim mrežama.

Pogledajte i vi u nastavku neke odjevne kombinacije i šta su to one obukle da bi privukle samo pažnju i ne mare šta škola za to može da kaže.

Vjerovatno ni samim profesorima nije lagano kada vide ovako obučene djevojke. Svi se pitaju da li su njih njihovi roditelji vidjeli kada su one napustile dom i šta oni kažu na ovaj stil oblačenja:

Koji je vaš stav o ovakvom stilu oblačenja? Da li vi mislite da bi se trebale uvesti rigorozne mjere ako se ovako djevojke pojave u školi? Da li treba da se ima uniforma kako bi svaka djevojka i dječak bili obučeni isto po pravilima škole.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *