Djevojke sigurno nisu navikle da od svojih partnera dobiju neki poklon za koje će reći Vau, za koje će se oduševiti. To su neke stvari kao da su medvjedići. nakiti i tako dalje. Što se tiče nakita, jedan suprug je koristio kreativnost, maštu kako bi napravio najromantičniji poklon za djevojku.

Naime Terry i Ana su lijepi par i oni su u Australiji. Skupa su više od godinu dana.

Niko nije mogao ni ti da pretpostavi da će ova djevojka da dobije ovakvo iznenanđenje za godišnjicu veze kada je Terry spojio nešto kreativno. Ali njemu to nije bilo dovoljno nego je napravio plan radi kojeg bi njegova Ana vrištala i nadala se ljepšem.

Njegov poklon je bila ogrlica za koju je trebalo jako puno rada i trudna a na kraju je napravio i čudo. Kao glavni komad ogrlice je bio dio od tasmanskog drveta a to je drvo koje se koristi za izradu namještaja. Ali to nije bilo sve, stavio je nešto unutra i ada je došlo vrijeme poklona Ana se oduševila.

Onda je uslijedilo iznenađnje kada je Terry tražio Ani da skine ogrlicu a ona nije ni slutila da će se ovo desiti. Mislila je da je lomi jer je ljut ali kada je prepolovio ogrlicu ti je bio zaručnički prsten.

By Brzina