Šokantna vijest!Darko Lazić liječenje mora da nastavi u zatvoru! – Brzina

Šokantna vijest!Darko Lazić liječenje mora da nastavi u zatvoru!

On je svjestan u kakvom stanju se nalazi i za šta je kriv.Zna da mora da odgovora za svoje greške.

Odlučeno je!Nakon izricanja presude govori se da će Darko Lazić zbog mnogobrojih prekršaja koje je napravio poslednjih godinu dana završiti u zatvoru.Poslednji i najstravičniji događaj se desio 23.oktobra gdje je pjevač doživio jako tešku saobraćajnu nesreću tokom koje je zamalo izgubio živu glavu.

Nakon te saobraćajne nesreće Darko Lazić se i dalje oporavlja i oporavak je dug i težak.

Saobraćajna nesreća se desila blizu njegovo rodnog mjesta Brestače i nakon toga protiv njega je podignuta prijava.On je tada vozio više od 150 km na sat i sam je rekao da zna da je kriv i da neće da bježi od odgovornosti.

-Ja sam svjestan svega što sam uradio i poštovat ću sve što sud odluči.Ako sud odluči da sam ja kriv onda cu za to odgovorati.Ne želim da bježim od zakona.Ako sudi odluči novčanu kaznu i to ću naravno da platim i sve ostalo što odluče.Ja znam daneće sve biti na novčanoj kazni ali ja sam spreman da sve prihvati.-rekao je Lazić.

Profesor Milan Vujanović koji radi na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu je rekao kako Darko Lazić bez obzira na sve biri osuđen.

-Pogotovo njegovi postupci nose određenu težinu.Jer on je javna ličnost,jako poznat u javnosti. U trenutku vožnje bio je bez vozačke dozvole koja mu je već oduzeta.Pored toga bio je u alkoholisanom stanju i na taj način izazavao saobraćajnu nesreću.Naravno u zatvorima postoje bolnice i on tu može adekvatno da nastavi svoje liječenje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *