Šokantna vijest!Darko Lazić liječenje mora da nastavi u zatvoru! – Brzina

Šokantna vijest!Darko Lazić liječenje mora da nastavi u zatvoru!

On je svjestan u kakvom stanju se nalazi i za šta je kriv.Zna da mora da odgovora za svoje greške.

Loading..

Odlučeno je!Nakon izricanja presude govori se da će Darko Lazić zbog mnogobrojih prekršaja koje je napravio poslednjih godinu dana završiti u zatvoru.Poslednji i najstravičniji događaj se desio 23.oktobra gdje je pjevač doživio jako tešku saobraćajnu nesreću tokom koje je zamalo izgubio živu glavu.

Nakon te saobraćajne nesreće Darko Lazić se i dalje oporavlja i oporavak je dug i težak.

Saobraćajna nesreća se desila blizu njegovo rodnog mjesta Brestače i nakon toga protiv njega je podignuta prijava.On je tada vozio više od 150 km na sat i sam je rekao da zna da je kriv i da neće da bježi od odgovornosti.

-Ja sam svjestan svega što sam uradio i poštovat ću sve što sud odluči.Ako sud odluči da sam ja kriv onda cu za to odgovorati.Ne želim da bježim od zakona.Ako sudi odluči novčanu kaznu i to ću naravno da platim i sve ostalo što odluče.Ja znam daneće sve biti na novčanoj kazni ali ja sam spreman da sve prihvati.-rekao je Lazić.

Profesor Milan Vujanović koji radi na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu je rekao kako Darko Lazić bez obzira na sve biri osuđen.

-Pogotovo njegovi postupci nose određenu težinu.Jer on je javna ličnost,jako poznat u javnosti. U trenutku vožnje bio je bez vozačke dozvole koja mu je već oduzeta.Pored toga bio je u alkoholisanom stanju i na taj način izazavao saobraćajnu nesreću.Naravno u zatvorima postoje bolnice i on tu može adekvatno da nastavi svoje liječenje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *