Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako kako do nas stalno dolaze mnoge priče mi ih sve jako rado dijelimo sa vama i na taj način vas upoznajemo sa novim dešavanjima na našem Balkanu, ali u cijelom svijetu. Tako prije par dana smo mi došli do jedne informacija koja je mnoge iznenadila. Evo o čemu se radi.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla priča koju je sa nama podijelila jedna od robinja iz Gadafijevog harema. Iako je on umro prije 10 godina ovo je na nju ostavilo jako veliki utisak te je odlučila da sa nama podijelu ovu priču. Ona je imala 15 godina kada ga je upoznala i bila je jako oduševljena, međutim poslije je saznala kako ide u njegov harem.

Tamo kada je došla krenuo je pakao. Kako ona kaže imali su dobre uslove za život ali ono što je bilo loš je to da je Gadafi bio nezasit u krevetu u išao je čak i do 4 puta dnevno. Također nakon njegove smrti ona je odlučila da napiše knjigu Gadafijev harem u kojem je iznijela sve činjenice i detalje koji su se tu dešavali.

Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina