I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, ovaj put do nas je došla jedna priča koja se tiče jedne pjevačice koja je u 80im godinama prošlog vijeka snimila pjesmu “Na lančiću tvoje ime”. Ona je tada bila jako mlada i mnogi su govorili kako je to budućnost muzike i svi su je dizali u zvijede.

Njeno ime je Anica Milenković. Međutim kako je ona odrasla odlučila je da se ne bavi pjevanjem nego je krenula potpuno drugim putem. Kako mi saznajemo ona danas ima svoju porodicu i sa njima živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Također smo saznali čime se bavi.

Dakle, kako je do nas došla informacija ona radi kao njegovateljica starijih osoba. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i napišite nam u komentarima svoje mišljenje.

By Brzina