Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK! Oglasila se i supruga Mike Aleksića! Evo šta je ona rekla o svemu što se desilo u posljednje vrijeme! – Brzina Info

Kako ste i sami svjedoci u posljednjih nekoliko dana do nas dolazi svakog novog dana mnoge nove informacije o dešavanjima na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koju su mnogi očekivali i sada se ona i desila. Evo o čemu se radi i šta je to što je mnoge publika očekivali već dugo vremena.

Naime, kako i sami znate posljednjih nekoliko nedelja jedna od glavni tema u svim medijima je poznati glumac Mika Aleksić kao i tužba koja je pokrenula protiv njega. Radi se o tome da je njega prijavila jedna od njegovih učenica Milica Radulović a povod za prijavu je bilo seksualno zlostavljanje.

Radi se o tome da je ona to prijavila jako dugo vremena nakon što se to desilo. Međutim kada je to ona iznijela u javnost mnoge druge poznate glumice koje se bil njegove glumice su se pridružile tužbi i rekli su kako su i one zapravo bile žrtve. Nakon toga je on odmah odveden u pritvor.

Tako se oglasila i njegova supruga prije nekoliko dana koja je rekla kako ne može da vjeruju da se nešto tako desilo njenoj porodici te je dodala kako će sačekati dalje suđenje te neće više ništa govoriti. Šta vi mislite o ovome svemu. Pišite nam u komentarima.

By Brzina