I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva priča koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našem Balkanu. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome kako je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koja se tiče jednog od najpoznatijih političara na našim prostorima a njegovo ime je Milorad Dodik. To je političar koji je prije par mjeseci dobio i funkciju predsjednik Bosne i Hercegovine jer je član tročlanog predsjedništva.

Tako je prije nekoliko dana u medijima procurila informacija koja nam govori kako on zapravo nije srbin iako se cijelo vrijeme pravio da jeste. Njegov djed je hrvat koji se preselio u Crnu Goru, a zatim u Derventu. Dakle, Milorad Dodik nije srbin.

Šta vi mislite o ovome svemu što se dogodilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina