Kao što i sami znate Balkanska muzička scena je jedna od većih i samim time na njoj se nalazi veliki broj pjevača i pjevačica o kojima mi svakog novog dana dobivamo razne informacija te ih dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Tako se već unazad nekoliko dana u medijima vrti priča koja je vezana za našeg pjevača Miroslava Ilića kao i optužbi koju je dobio od njegove poznanice Mire koja navodi kako oni imaju zajedničkog sina Devina kojeg navodno Miroslav Ilić ne želi da prizna i samim time velika frka se vodi oko toga na sudu.

Već nekoliko puta Miroslav je dobio ponudu da prihvati raditi DNK test ali on je to uvijek odbijao i niti jednom nije htio da to uradi. Također nekoliko puta je bilo zakazano suđenje i on se čak u tih nekoliko puta nije niti jednom pojavio. Ali ono što je najčudnije da u medijima nema ni glasa o njemu.

Šta vi mislite o ovoj sitauciji koja je šokirala cijeli Balkan i koja je mnoge iznenadila? Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovome svemu što se desilo i recite nam u komentarima šta mislite.

By Brzina