I sami znate kako se svakog novog dana mi susrećemo sa velikim brojem informacija te tako sve te informacija mi dijelimo sa vama svakog dana. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogeldajte i vi o čemu se radi, ovo je neviđeno.

Dakle, ovaj put glavni akteri ove priču su Branislav Lečić koji je inače srpski glumac ali pored toga i političar. Tako u posljednje vrijeme u medijima se jako puno govori o tome koja je mnoge šokirala a radi se o tome da je on silovao jednu svoju kolegicu a njeno ime je Danijela Štrajfeld.

To se desilo prije nekoliko godina ali pored toga ona je već u Americi snimila i dokmuntarni film o ovome. Također se najavilo i suđenje koje će se desiti u narednom vremenskom periodu i mnoge zanima kako će se sve to završiti i mnogi su iznenađeni ovime.

Šta vi mislite o ovome svemu što se događa i o čemu se jako puno priča. Šta vi mislite da li ovo istina o čemu se priča ili je samo laž. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti na sudu.

By Brzina