Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snimio je par u toku vožnje i nije mogao da vjeruje šta rade pri brzni 100: Snimak kruži internetom, ljudi šokirani!(VIDEO) – Brzina Info

Kako i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa mnogim pričama koje se dešavaju na našem Balkanu ali pored toga i u cijelom svijetu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako šokantna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, prije nekoliko dana jedan čovjek je je objavio jedan video snimak koji se jako brzo proširio u cijelom svijetu i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Radi se o tome da je jedna čovjek u toku voženje i to pri brzni od 100 kilometara na sat spavao.

Ovo je mnoge šokiralo kada se desilo i mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Međutim poslije se on oglasio kako bi objasnio o čemu se radi. Naime, on je rekao kako je to Tesla auto koje ima sposobnost samoupravljanja te da i bez obzira na to on je samo malo odmorio oči jer je imao naporan put i da nema potrebe za panikom.

Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komenatarima i napipšite nam šta mislite o ovme svemu što se desilo.

By Brzina