Snežanu Đurišić dečko vara: Otkrivena njegova prepiska preko facebook profila,a Snežana njegovoj vanbračnoj kćerki plaća alimentaciju.Zavrtit će vam se u glavi kada vidite o kojoj se cifri radi… – Brzina

Snežanu Đurišić dečko vara: Otkrivena njegova prepiska preko facebook profila,a Snežana njegovoj vanbračnoj kćerki plaća alimentaciju.Zavrtit će vam se u glavi kada vidite o kojoj se cifri radi…

Pjevačica Snežana Đurišić je zadnjih dana na meti tabloida i to radi strahovitih prepiski njenog dečka,ginekologa Vanje Miloševića i dvije decenije mlađe anonimne djevojek sa društvenih mreži na Facebooku koja je izašla u javnost.Snežanu je nje dečko javno obrukao radi ovog a onda je u javnost izašlo šta je sve Snežana radila za njega tokom njihove veze koja je trajala dvije godine i koja je od početka bila ozbiljna.

Loading..

Kako pišu pojedini mediji Vanja je prije tri godini studentici koja je dosta mlađa od njega napravio vanbračno dijete kojoj je pjevačica umjesto njega samog plaćala alimentaciju.

On joj je priznao da je nakon razvoda se prepustio čarima momačkog života i počeo je tako sve češće da izlazi.Tada je upoznao i majku njegovog trećeg djeteta koja je mlađa od njega nevjerovatnih 20 godina.

-Oni su u vezi bili više od pola godina a inače studentica je iz Kraljeva a vidjela u Vanji jako dobru priliku.Veoma brzo je sa njim zatrudnila a kako doktor nije željeo obaveze odmah je ostavio ali riješio je da prizna dijete i da mu da prezime i alimentaciju.

Snežana je na početku njihove veze saznala da on ima dijete iz prvog braka i odlučila je da prihvati dijete i pristala je da plaća alimentaciju.Situacija je krenula niz brdo i tada je vidjela da ginekolog uveliko bježi od svojih obaveza.

-Na samom početku pejvačici se to nije sviđalo ali je ona shvatila da je čovjek čovjek kojeg treba da zadrži jer jako dobra prilika.Upoznala je i njegovo dvoje djece iz prvog braka kao i bebicckoju ima sa studenticom.

Izvor blizak porodici rekao ejda je Snežana jako zavoljela dječaka i da mu često kupuje igračke.

-Skoro svakog vikenda,Snežana i Vanja su išli u posjetu njegovom djetetu a ona je krenula i da kupuje odjeću i igračkice.Ginekolog je u jednom trenutku pao u finansijsku krizu i zamolio njegovu djevoju da mu pomaže par mjeseci oko alimentacije.Snežani to nije bio problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *