Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snežana Savić sada napunila 66 godina! Svi u šoku kada su vidjeli šta je obukla na sebe! Stare noge je mogla sakriti a i macu koja joj je ispala! OVO JE PRETJERANO (foto) – Brzina Info

Sami smo svjedoci da nama dolaze razne priče o poznatim ličnostima i velikom broju zvijezda koje nam se javljaju sa Balkana. Tako je prije nekoliko dana do nas stigla vijest koja nas je zaista iznenadila ali i šokirala. NAime kada ste vidjeli o čemu se ovdje radi nije bilo jednostavno nikome!

Naime za sada glavni i jedini akter ove priče je jedna jako poznata glumica koja iza sebe ima bogatu i veliku karijeru a njeno ime je Snežana Savić. Ovo je glumica koju je svoju karijeru uspjela da ostvari jako davno i od tada pa sve do dana današnjeg ona se razvila i ona važi zajednu jako uspješnu glumicu i to na cijelim našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je stigla ova priča. Ona je prije nekoliko dana davala jedan intervju i tu je govorila o raznim temama. Ono što je sve tada iznenadilo jeste ta njena odjevna kombinacija koja je po svemu ovome bila jako neprikladna za nju, pogotov za njene godine. Kada je čula sve ove prozivke ona je rekla da treba dama da se bude bez obzira na sve i godine ne prate to.

By Brzina