Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snežana Savić sa svojih 66. godina sve šokirala! Svi se šokirali kada su vidjeli u čemu se pojavila! Stare, izborane noge i maca joj se vidi (FOTO) – Brzina Info

Sami ste sada svjedoci da nama svaki dan dolazi veliki broj informacija o poznatim ličnostima o mnogim zvijezdama koje dolaze sa Balkana. Tako prije nekoliko dana je stigla ova vijest koja nas je po svemu ovome iznenadila i šokirala. Naime pogledajte i vi sada o čemu se ovdje radi i o čemu Balkan govori sada.

Glavni akter ove priče je poznata naša glumica koja ima veliku karijeru, a njeno ime je Snežana Savić. Počela je karijeru mlada i sama je uspjela sve da razvije i ona važi za jednu uspješniju glumicu. Tako prije nekoliko dana do nas je stigla priča koja nije ugodna nikako. Prije nekoliko dana je ona davala jedna intervju i govorila je tu o raznim temama. Ono što je sve šokiralo jeste ova njena odjevna kombinacija koja je bila po svemu neprikladna za nju. Kada je čula za te riječi ona je rekla dama treba da bude dama bez obzira na godine.

By Brzina