Snežana Đurišić nikada iskrenija i brutalnija:Otkrila u kakvim su odnosima Jelena i ona.Više ne može da šuti! – Brzina

Snežana Đurišić nikada iskrenija i brutalnija:Otkrila u kakvim su odnosima Jelena i ona.Više ne može da šuti!

Najpoznatija pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić je nedavno napunila salu.Održala je koncert u Beogradu i njima obilježila 50 godina rada i uspješne karijere iza nje.

Loading..

Ali mediji su takvi da ih je najviše zanimalo odnos pjevačice sa Jeleneom Karleušom i da li je stvarno istina da se sa njima nešto dešava.

ona je poznata ujavnosti da nema puno sa njom okolišanja.Ona nije osoba koja puni žutu štampu i uvijek se trudi da sve stvari radi pravedno i da nikoga na tom putu ne ugrozi.

-I ja sam smrt roditelja proživjela.Znam i sama kroz kakve sam faze rpolazila i koliko mi je snage i volje trebalo da se vratim pravoj sebi i da nastavim život tamo gdje sam stala.Ja mogu samo da čestitam Jeleni jer je uspjela da se izbori i povrati i da bude dobra svojoj porodici.Samim tim ona je pokazala veliku sangu.Odlučila je da održi jako lijepo sjećanje na svoju majku.-kaže Snežana.

-Ja sam inače poznata po tome da nikada nisam ni u jednom sukobu sa kolegama.Ni ti je Saša morao da rješava stvari.Mi svi iz žirja smo naravno zamjenljivi.Onaj momenat koji se desio sa Jelenom ja ne bih rekla da je sukob.Jelena sada prolazi kroz jao težak period i jedino što trebamo mi sada svi jeste da imamo veliko razumjevanjepema njoj.Ona je tako odreagovala jer se sada jako loše iosjeća i u nekoj je depresiji i ja to shvatam.

Zatim se i osvrnula na priče da njih dvije ne mogu zajedno i da netrpeljivost između njih raste.

-Ona je godište moje kćerke i ja nju na taj način i gledam.Na komemoraciju sam naravno došla jer smo Divna i ja bile jako dobre prijateljice.Zadnjih deset godina više smo se čule nego družile jer nam je uvijek falilo vremena.Jako dobro znam koliko su njih dvije bile vezane i jako mi je teško radi ovog što se desilo.-zaključila je Snežana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *