Smjesa koja ne košta ništa:Samo utrljajte na svoje lice i gledajte kako bore se povlače sa vašeg lica! – Brzina

Smjesa koja ne košta ništa:Samo utrljajte na svoje lice i gledajte kako bore se povlače sa vašeg lica!

MNOGE ŽENE SU SUOČAVAJU SA PROBLEMIMA, POGOTOVO AKO JE RIJEČ O KILAŽI. KAKO SE ULAZI U GODINE, PROBLEMI SA KOŽOM SU SVE UČESTAALIJI, A POJAVA BORA JEKOJI PROGANJA SKORO SVAKU ŽENU KOJE DOĐU U ODREĐENE GODINE STAROSTI. 

Loading..

Mnoge žene imaju probleme pogotov probleme sa svojom kilažom.Mnoge žene naime,kada ulaže u neke godine imaju problema i sa kožom.Koža se mijenja i onda dolazi do pojave bora.Bore su najveći problem koji pogađa žene i stvara im kompleks pogotov kada žene uđu u godine.

Mi smo zato za sve pripadnice ljepšeg spola pronašli jako dobro rješenje.Neće biti potrebno da bacate velike količine novca za razne preparete koji mogu da koštaju jako puno a nekada ne pomognu baš vašem licu.Sve što vam je potrebno jeste majka priroda i malo vremena strpljenja kako bih se ovaj problem na adekvatan način riješio.Glavni sastojak koji vam je potreban jeste MED a drugi prirodni sastojak jeste NEKATR OD MEDA.

Pored toga što će ova kombinacija da pomogne vašoj koži ona će bitno da pomogne i vašem zdravlju.Ne samo da pomaže ženama nego može da pomogne i muškarcima.Ovo je prirodna maska koja može da se upotrebljava kod akni ,fleka,i svih ostalih ožiljaka na vašem licu.Potrebno je da imate strpljenja a kako da pripremite ovu smjesu pogledajte u nastavku!

Ono što vam je potrebno je:

  • 1 velika kašika meda
  • 1 kašika jogurta
  • 1 malena kašika soka od limuna
  • malo cimeta

Da bi sve ovo sjedinili možete da dodate i malo tople vode.Stavite ovo na lice i čekajte da krene djelovati nakon 10 minuta.Nakon tog apotrebno je da masku skinete sa svog lica sa mlakom vodom.Ovo je potrebno da koristite tri puta dnevno.Uklanja mrtve ćelije za kože te hrani i čini vašu kožu otpornu na bore.

Drugi veoma bitan faktor u borbi protiv bora jeste vaša ishrana, u sami organizam bi ste morali unositi dovoljne količine antioksidansa, vitamini A B C i H su veoma neophodni vašem organizmu. Ako riješitee ove faktore na vrijeme, nećete imati probleme sa borama.

Drugi faktor koji je jako bitan u borbi protv bora jeste sama vaša prehrana.U svoj organizam morate da unosite velike količine vode ali i antioksidanse,te vitamine A,B,C,H koji su jako potrebni cijelom našem organizmu.Kada se riješite ovih faktora nećete imati više problema sa borama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *