Slomio joj je 4 rebra,probio pluća,nanio velike povrede i opekotine na njeno tijelo,i nakon svega toga ostavio je da umre:Pogledajte šta se danas dešava sa mladićem koji je zamalo ubio Ivanu! – Brzina

Slomio joj je 4 rebra,probio pluća,nanio velike povrede i opekotine na njeno tijelo,i nakon svega toga ostavio je da umre:Pogledajte šta se danas dešava sa mladićem koji je zamalo ubio Ivanu!

Loading..

Đorđe Lacković koji ima 24 godine uhapšen je 12.marta nakon brze intervencije policije nakon što su saznali da je svoju tdašnju djevojku Ivanu na monstruozan način pretukao i ostavio u iznamljenom stanu u Novom Sadu gdje su skupa živjeli.

Javno tužilaštvo u Noovom Sadu je zatražilo od suda da se produži pritvor za Đorđa Lackovića za još 30 dana.

Da vas podjsetimo,on je prije tačno mjesec dana pretukao svoju djevojku Ivanu na strašan način,nanjevši joj ozbiljne povrede po život.

Tužilaštvo je odmah nakon što je saslušan podnijelo tužbu za nasilje u porodici a sud mu je odredio pritvor od mjesec dana koji mi zvanični ističe sutra.

Tužilašto je na teret Lackoviću po članu 191.Krivičnog zakona Srbije za djelo teške povrede određena zatvorska kazna od 2 do 10 godina.Kako smo napisali,Ivana je zadobila jako teške povrede po život.U tom maltretiranju,probijeno joj je plućno krilo,slomljeno 4 rebra,na svom tijelu je imala ubodnu ranu na butinu i veliku opekotinu na obje ruke.

Ona se liječila na institutu za plućne bolesti u Sremskoj Hmenici i nakon osam dana puštena je.Ona se nije vratila u svoje selo Banovo Polje kod Bogatića nego je odlučila da bude u iznajmljenom stanu kod svoje najbolje prijateljice.Od trenutka od kako je izašla iz bolnice pa sve do sada Ivana nije željela da daje bilo koje izjave za medije a svoju veriju tog strašnog događaja je samo jednom prilikom ispričala tužiocu.

Prošlog vikenda je prvi put bila u posjeti kod roditelja nakon što se desio taj nemili događaj.Njen otac Dragan kaže da se ona sada jako dobro osjeća i da se oporavila.Ponekada se žali na bol u rebrima.On je rekao da će na sudu Ivanu da zastupa advokat iz Novog Sada koju je ona angažovala,ali porodica njena neće da utiče na nju kako da tereti Lackovića nakon svih povreda i prebijanja koje joj je nanio.

-Ona je punoljetna djevojka i neka sama odluči šta je najbolje za nju!-rekao je Dragan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *