I sami ste svjedoci kako se na Balkanskoj muzičkoj sceni dešava mnogo stvari i samim time sve zanimljive informacija mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je do ovakvog sukoba došla. Pogledajte o čemu se radi.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla priča o jednoj jako poznatoj pjevačici koja je svoju karijeru počela jako davno i od tada pa sve do dan danas ju je jako izgradila i važi za jednu od važniji pjevačica na našoj estradi pa je tako dobila i nadimak Diva. Naime, njeno imeje Jelena Karleuša.

Kako i sami znate kako se posljednjih dana obilježava Vaskrs ona je odlučila da sa svojim fanovima podijeli sliku kakva to atmosfera vlada u njenom domu za vrijeme ovog velikog praznika. Tako je ona na društvenim mrežama podijelila neke slike koje pokazuju kakvo je stanje kod nje. Mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi.

Pogledajte i vi kako izgledaju ove slike i podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj dekoraciji koju je ona uradila. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovom svemu.

By Brzina