Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas, ali pred toga također i o dešavanjima u cijelom svijetu. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je zatresla cijeli svijet i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovaj put na meti medija je bio jako poznat i bogati šeik Kralj Salman princ Muhamed ponudio poznatoj influenserki Kim Kardiašian čak 10 miliona dolara samo kako bi ona sa njim provela jednu noć.

Nakon što se ovo desilo mnogi su o ovome pričali u medijima. Također on je svoju ponudu objavio na Instagram profilu i na stolu ispred sebe je stavio svih 10 miliona kako bi svi vidjeli da to nije laž. Nakon toga cijeli svijet je na nogama i svi čekaju kako će ovo završiti.

Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i pišite nam u komentarima svoje mišljenje o ovome svemu. Podijelite sa nama mišljenje.

By Brzina