Sin poznate pjevačice Viki Miljković ispričao kakve kazne dobija od svoje majke:Mnogi su se iznenadili kada su ovo čuli! – Brzina

Sin poznate pjevačice Viki Miljković ispričao kakve kazne dobija od svoje majke:Mnogi su se iznenadili kada su ovo čuli!

Pjevačica narodne muzike Viki Miljković je prije godina sa svojim suprugom i sinom bodrila tenisku reprezentaciju u Španiji

Loading..

Teniska reprezantacija je igrala Devis Kup protiv Španije.

Članica Žirija Zvezde Granda i poznata pjevačica je članove naše reprezentaciji bodrila skupasavojim sinom Anrejom i suprugom Dragan Trašković.

Viki je inače poznata da ne dijeli jaoko često svoje porodične fotografije sa svojijm pratiocima na raznim društvenim mrežama na facebook-u i instagramu.

Da Vas podsjetimo,pjevačica je dugo godina i jako lijepom i zdravom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom.Ona je odlučila da sa javnosti podijeli recept njihovog divnog i harmoničnog odnosa bez velikih svađa i trzavica.

-Kod nas je svaki dan drugačiji,i svaki dan se dešava nešto novo.Mi se trudimo oboje da jedno drugo svakim danom zabavimo na poseban način.Ja vam mogu reći da je ovo recept za jako dobar odnos.Ne dozvolite da pređete u kolotečinu gdje je sve isto.

Jako dobro poznajemo se i tako se tudimo da učinom da je lijepo i jedno i drugome.

Njihov sin je bio prisutan na jednom snimanju spota i obratio se medijima.

Rekao je da mama nije posebno stroga ali da zna da ga kazni na poseban način.

Mene mama kazni tako što mi kaže “Ne dozvoljavam ti da se igraš sa prijateljima mjesec dana” ili “Ne možeš da gledaš tv jako dugo,dok ti ja ne dozvolim.”

Kazne ne dobijam kada dobijem jedinicu jer ja idem u Njemačku školu a kada dobijem na prijem 3 onda dobijem kaznu ali moja mama nije opasna i stroga.-rekao je Andrej iako se majka trudila da kaže da to nije istina.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *