Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šenki Versaće najbogatiji Balkanac! On nosi zlatne gaće i čarape od 100 eura! Evo što o njemu svi pričaju! – Brzina Info

Kao što i sami znate iz dana u dan nam stižu mnoge vijesti raznim velikim zvijezdama koje su na meti medija. Međutim u posljednje vrijeme na meti medija najviše su pjevači.

Pored poznatih medijiskih ličnosti mi dolazimo do informacija koje zanimaju našu publiku i pokušavamo da sve ispratimo. Međutim tako prije nekoliko sedmica u Srbiji se počelo jako puno pričati o bogatom Albancu. Naime, radi se o jako pozantom biznismenu koji kako se kaže je uzor mnogim mladima u Srbiji i svi pokušavaju da budu kao on ali je to itekako teško.

Njegovo umjetničko je Šanki Versaće. Prije svega poznat je po tome što sa svime što posjeduje pretvara u Versaće jer kako i sam kaže to mu je jedan od omiljenih brendova.

Tako prije nekoliko sedmica došli smo do inforamacija o tome kako on posjeduje i lokalni kafić koji nosi njegov naziv. Međutim kako on kaže najveću zaradu dobija od prodaje automobila jer je sa time biznisom i stvorio sve što ima.

By Brzina