Jako često se desi situacija da radnici budu jako ljuti i bijesni na šefove. To nije rijetko. VJEROVATNO ste čuli za ove situacije kada radnici žele na sve načine da naštete svojim šefovima i na neke drugačije načine. Pojedinci odluče da urade grozne i jako gadne stvari. Neki pljunu u hranu, neki pljunu u piće i to sve svojim sefovima.

Jako nam je gadno kada na sve to pomislimo. Radnik treba na prije svega da poštuje šefa, a isto tako šef mora na sve načine da poštuje svoje radnike a ne da ponižava. Ako još ti radnici spreme hranu kafu, onda tek trebate da se pazite. KAmera je naime snimila sekrataricu kako je uradila ovu gnusnu stvar svom šefu jer je jako bijesna bila.

KAda ste ovo vidjeli sigurno ste pomislili da je pljunula u kafu ali nije to uradila. Nešto bizarnije i gore je uradila. Željela je sigurno tada se osveti svom šefu a nije ni znala da kamera tu postoji i da će sve da se snimi.

SVE JE ovo završilo na društvenim mrežama i dobila je otkaz radi tga što je uradila. Ona je mlijeko u kafu sipala “iz svojih grudi”

By Brzina