Svjedoci ste i vi sami kako se mi svakog dana susrećemo sa mnogim informacijama koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Evo o čemu se radi.

Naime, ovaj put do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli bili su šokirani ovom informacijom. Dakle, ovo je jedna priča koja je vezana za našu od boljih pjevačica sa naše estrade i mnogi kada su ovo čuli za nju ostali su u šoku.

Dakle, radi se o tome da se u medijima već duži vremenski period govori o tome koje je njeno pravo ime. Bilo je tu dosta pogađanja te su joj davali imena poput Razija, Zuhra ili slično. Tako je prije par dana oglasio se njen brat Zulfo koji je rekao kako je njeno pravo ime Svetlana.

Šta vi mislite o ovome što je on izjavio i da li mislite da je ovo istina. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovoj cijeloj situaciji.

By Brzina