SAZNAJTE VRLO LAKO:Ovu su neki od znakova da ste trenutnu u vezi sa osobom koja vas nikako ne zaslužuje! – Brzina

SAZNAJTE VRLO LAKO:Ovu su neki od znakova da ste trenutnu u vezi sa osobom koja vas nikako ne zaslužuje!

Svaka zdrava veza i dobra veza je temeljena na lijepom odnosu,uzajajmnoj ljubavi i velikom poštovanju.

Loading..

Saznajte sada da li ste vi koji ste u vezi a ljubav vam nije data u onoj mjeru u kojoj vi dajete voljenoj osobi.Sada i zauvijek počnite da mislite na sebe i prestanite da dajete svoje vrijeme na nekog ko vas nikako ne zaslužuje.

POGLEDAJTE OVIH PET ZNAKOVA KOJI VAM GOVORE DA JE PRAVO VRIJEME ZA PREKID:

1.Nikada nema vremena za vas i vaš odnos:

Ali zato skoro svaki dan nađe vremena za sve ostale ljude i ostale obaveze.On je taj koji vrlo često odluči da otkaže sve planove koje ima sa vama kako bih bio sa društvom i sa njima proveo svoje vrijeme.

2.Najgora njegova osobina je nezahvalnost:

Vi ste ti koji se na sve načine trudite oko njega,dajete mu veliku pažnju,ljubav koja nema granicu a on je taj koji nikada za sve što činite za njega nije rekao hvala,a kamoli da je nešto lijepo učinio za vas kao zahvalu.

3.Ne interesuje ga vaše mišljenje:

Skoro pa nikada vas ne upita z aneki savjet ili mišljenje.I inače sve radi po svom.Sam odluči gdje će te vi da se vidite,u koliko sati.Sve planove koje on pravi ni u jednu ruku ne uključuju vas.Svim tim ponašanjem on pokazuje da vas nimalo ne cijeni.On smatra da ste vi osoba koja je uvijek za njega dostupna.

4.JAKO JE LIJEN!

Svaki dan trudi se da izbjegne sve obaveze koje ga čekaju.A da ne pričamo o tome da mu ikada vi padnete na pamet da vam može pomoći.

5.VARA VAS ČESTO!

Mislimo da se ovdje nema mnogo toga govoriti.Ako je takva osoba,onda je pravo vrijeme da ga zaboravite i da svoj život okrente za početak samo sebi,a u međuvremenu će doći prava osoba za vas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *