Savjeti kako da uništite korov na jako jednostavan način:Pogledajte kako će vaše dvorište da ostavlja bez daha. – Brzina

Savjeti kako da uništite korov na jako jednostavan način:Pogledajte kako će vaše dvorište da ostavlja bez daha.

Ništa ne može da uništi vaš vrt kao korov. Možete se probati boriti protiv njega pesticidima, ali oni su štetni i za vaše biljčice. Probajte na potpuno prirodan način.

Loading..

Ne postoje ništa što može da vaše dvorište uništi kao dosadni korov.aMožete da probate se boriti protiv njega raznim hemijskim sredstvima,pesticidima ali oni su jako štetni za vas i vaše biljke.Mi vam sada donosimo neke savjete kako da na prirodan način probate riješiti ovaj problem.

Korov prije svega šteti vašem vrtu,pored toga što jako loše izgleda on uzima i hranu vašem cvijeću i cvijeće ne može da bude zdravo i lijep kao što bih bilo da ima svu potreebnu hranu.

Mi smo za vas pripremili par ideja kako da uništite korov sa ovim prirodnim stvarima.Ove stvari već imate u svom domu a pri tome oni nisu jaka i ne mogu da naškode vašem zdravlju kao ni ti zdravlju vaših ukućana.

Pomoću novina riješite problem:

Možda vam je malo čudno ali ako nastavite da čitate znat će te kako će vam pomoći.

Ako je korov dobro izrastao i prerastao vaše biljke pravo vrijeme je da ga uništite “dnevnim novinama” nije bitno koja je vrsta štampe.Nakvasite nekoliko listova novina i stavite to na vrhove “korov biljke” a nju će te vrlo lagano da primjetite.Preko toga dodajte i malo zemlje i time zagrnute biljku.Ova kombinacija je takva da uništava dolazak sunca do korova i biljka kao svaka biljka neće imati kisika i naravno da će umrijeti.Ne brinite za čišćenje,novine same od sebe nestanu na prirodan način.

Votka na prirodan način uništa korov:

Ovo tradicionalno rusko piće uništava korov.Ako ga nemate u sovm domu možete ga kupiti.U jednu malenu bocu koja ima raspršivač dodajte jedan čep votke i dvije šolje vode.Pored toga dodajte i malo sredstva za čišćenje suđa.Tu smjesu naprskajte na korov,na listove uglavnog i čekajte da krene da djeluje.Vodite računa da ne prskate ovu smjesu na svoj eomiljeno bilje ili svijeće jer će te na taj način i njih da uniištite.

Pomoću vode rješavate ovaj problem!

Uzmite klučalu vodu i ubacite je u špricu.Sa tom vodom možete da uništite korov.Najveći probkem sa ovim što se korov ne može u potpunosti uništiti to jeste korijen biljke ostaje na životu i nakon izvjesnog vremena će se ponovo pojaviti ali to nije problem.To će da vam bude privremeno rješenje ali barem čće na kratko kada vam je baš potrebno vaše dvorište da izgleda jako lijepo!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *