I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas te tako svakog novog dana mi sve te informacija dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest koja se tiče jednog pjevača koji je velika zvijezda na Balkanu. Pogledajte o čemu se radi.

Tako je ovaj put na meti naših medija bio jedan jako poznati pjevač a njegovo ime je Saša Kovačević. To je pjevač koji je svoju karijeru počeo prije nekoliko godina i samim time kako je dugo na našoj sceni spada među pjevači koji je omiljeni među našom publikom.

Mnogi ga znaju po tome pored što dobro pjeva, miljenik je ženske populacije. Tako se on već neko vrijeme povukao iz medija i nikako se nije pojavljivao. Tako je prije par dana na svom Instagram profilu stavio sliku gdje se mogli vidjeti kako se promijenio što se tiče mišićne mase.

Pogledajte i sami kako on sada izgleda nakon što se vratio od medijske pauze. Također podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu što se dešava. Pišite nam u komentarima.

By Brzina