I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledate o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovo jedna priča koja je vezana za jednog našeg političara koji je jako poznat u medijima a on je Ivica Dačić. Tako mi saznajemo kako je prije nekoliko dana do njega došao jedan mail iz Londona u kome jedna djevojka navodi kako je ona njegova kćerka i da ima i brata, te da se on od njihove majke nikad nije razveo a u brak su stupili jako davno.

Od kada se to desilo u medijima se digla velika frka i mnogi su počeli da pričaju o ovome ali ono što je zanimljivo je to da on Ivice još nema nikakvih informacija što se ove teme tiče. Njegova kćerka Sonja komponuje elektronsku, pop, rok i hevi metal muziku a udata je za gitaristu benda koji je svojevremeno svirao u pratnji Samante Foks.

Kako će se ova cjelokupna situacija završiti ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina