Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šabanova udovica sve šokirala: Slavila valentinovo u ovom restoranu sa ovom osobom! ČESTITKE počele da pljušte! VRIJEME JE (foto) – Brzina Info

Goca Tržan veoma je teško podijela smrt svog supruga, kralja narodne muzike, Šabana Šaulića. Međutim, nije joj dugo trebalo da ga zaboravi i krene sa životom. Već sada slavi valentinovo, pogledajte s kim…

Gordana Šaulić je zaista jako teško podnijela smrt svog supruga, svog saputnika koji je uvijek bio uz nju. On je kralj narodne muzike uvijek bio uz nju i uvijek su bili skupa. Ona je čak i njegov menadžer bila. Njoj njoj dugo trebalo da sve to zaboravi i da krene dalje da živi i radi. Već sada je ona na slavlju valentinova i to pgoledajte vi sa skim se ona nalazi sada.

Sada je Gordana slavila i praznik Svetog Trifuna ali i tada je bio i njen rođendan. Njen profil je za jako kratko vrijeme bilo popunjeno čestitkama za valentinovo ali i za njen rođendan. Među prvim čestitkama tu su bile i čestitke od njene djece. Oni su rekli da je ona za njih “valentin” a u isto vrijeme ona je za njih najbolja majka na svijetu.

Ilda je rekla, inače kćerka Šabana i Goce da je ona uvijek bila stub porodice i da je uz njenu podršku u životu preživjela jako teške trenutke!

By Brzina