Prije par mjeseci se napunilo pune dvije godine od kako je umro kralj narodne muzike Šaban Šaulić i ostavio veliki tugu. Da vas podsjetimo, sve vas koji su zaboravili možda, kralj narodne muzike je preminuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj kada se vraćao sa nastupa.

Nedavno se on ponovo pojavio sa advokatom, jer želi da ospori njen testament koji je ona prepravila i sve što je Šaban stekao za života prepisano je zapravo na nju.

Cijeli Balkan je tada bio zavijen u crno a na njegovoj sahrani tada je bilo preko 10.000 ljudi.

Ono što je sve iznenadilo jeste da je njegova imovina podijeljena jako brzo a njegova supruga Goca je pokazala koliko je sebična kada je odbila njegovog vanbračnog sina Roberta jer je govorila da se on sada pojavio samo da bi dobio njegovo nasljedstvo.

Kako imaju podaci njegovo troje djece je dobilo stan a vikendica koju je Šaban najviše volio i provodio vrijeme tu pripala je unuku.

Pojavila se vijest da je Šaban imao i vanbračnog sina sa Anom ali nikada ga nije priznao. Navodno je bilo to da je Marko imao samo 28 godina kada je izvršio samoubistvo jer je bio bolestan.

By Brzina