Sa 33 godine,ja sam 6 puta abortirala.Imala sam volju da rodim ih sve ali…. – Brzina

Sa 33 godine,ja sam 6 puta abortirala.Imala sam volju da rodim ih sve ali….

Sigurno ste do sada bili upoznati sa mnogo priča kako su žene iz ovih ili onih razloga odlučile da abortiraju.

Loading..

Mi Vam donosimo priču jedne djevojke koja je odlučila da čak šest puta abortira.Kada saznate razlog zašto je abortirala 6 djece vi će te šokirati.

Naime jedna mlada majka je šest puna ostajala trudna i svaki put je odlučila da ode na abortus.Razlog je šokantan.Ona je izjavila kako bih ona rodila svih šestoro ali nije jer su sve bile djevojčice,svih šest puta.

Jako je ružno što ovo pričam ali ja sam žensko i mrzim ženski svijet?
Sigurno se svi pitate zašto?

Zato jer ja znam koliko žene mogu da budu pokvarene i zle.Mogu da naprave veliki problem i da uživaju u njemu.Moj muž nije nikako bio za to da ja svih 6 puta abortiram ali moja me svekrva podržavala u tome 100 5 i svo vrijeme je bila uz mene.Moja najveća podrška.

Ja sam sada ponovo trudna i ovo je sedmi put.Odlučila sam da odem na ginekološki pregled kako bih mi utvrdili spol djedeta i rekli situaciju.

Moja doktorica me iznenadila i rekla mi je daovaj put nosim blizance…

Riječ je o dječaku i DJEVOČICU!

Moja osjećanja su sada skroz pomješana.Koliko ima sreće u meni,duplo ima tuge.Nakon svega toga ja moram da rodim žensko a toliko puta sam dobijala i toliko puta sam dolazila na abortus samo da je ne rodim.Moj šok je trajao jako kratko.

Shvatila sam kada se desi porođaj da ja drugo djete mogu odmah da dam na usvajnje.

Ne mogu da Vam opišem kolika je moja sreća što ću napokon u svoje naručje uzeti svog sina.Moram da vam kažem da sam ja najsretnija osoba na svijetu jer ću dobti sina i napokon postati majka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *