I sami ste svjedoci kako se na Balkanu svaki dan mnoge stvarima dešavaju te tako mi sve te informacija mi dijelimo sa vama. Tako pored Balkana do nas dolaze i mnoge informacija iz cijelog svijeta pa tako mi sve te informacija dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je jedna mlada djevojka (18) odlučila je da na aukciju stavi svoju aukciju stavi svoju nevinost i samim time potražila način za zaradu. Iako su njenu roditelji bili protiv toga ona je rekla da je punoljetna i da želi da sebi obezbjedi bolju budućnosti.

Nakon nekog vremena na aukciji najveća ponuda je bila 2.5 miliona eura i to je uplatio jedan jako poznati biznismen iz Bangkoka. Tako je ona uspijela da zaradi za sebe i svoju porodicu čak 2.5 miliona eura. Također je rekla kako je to novac koji će uložiti u svoje školovanje i za pomoć svoje porodice.

Šta vi mislite o ovome što je ona uradila. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome što je ona uradila. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina