I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako prije nekoliko dana na našoj adresi se pojavila jedna priča koja je šokirala cijeli Balkan i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da postoje ovakvi ljudi koji mogu nešto ovako da urade. Pogledajte i vi o čemu se radi i šta je to što je cijeli Balkan šokiralo.

Naime, radi se o tome da je do nas došla jedna priča iz mjesta Rakovici i ono što se desilo je šokiralo cijeli Balkan i mnogi kada su ovo čuli ostali su šokirani i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Naime, radi se o tome kako je majka pronašla svoje dijete (10) kako leži bez znakova života.

Nakon toga je odmah pozvala hitnu koja je stigla za 15 minuta ali kada su oni došli već je sve bilo gotovo i mogli su samo da ustanove smrt. Poslije kada se radilo na tom slučaju ispostavilo se kako je to dijete vidjelo na Tik Toku “izazov zamračenja” i pokušao je to da uradi ali nažalost završilo se sa smrtnim ishodom.

Šta vi mislite o ovome što se desilo i mnoge šokiralo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina