I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas, ali ujedno i priče iz cijelog svijeta. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte i vi sami o čemu se to radi. Ovo je nevjerovatno.

Naime, ovo je jedna priča koja je došla do nas iz Sjedinjenih Američkih Država i priča je mnoge šokirala. Dakle, radi se o tome kako je jedan par prije čak 11 godini prijavio policiji nestanak njihovog djeteta. U to vrijeme se digla velika potraga ali njemu nije bilo ni traga i mnogi su mislili da je nestao iz države.

Tako prije nekoliko dana tom paru je bilo obijena kuća jer je došlo do pokušaja pljačke. Međutim ništa nije ukradeno. Kada je policija provjerila nadzorne kamere na njima su roditelji prepoznali svog sina koji je nestao prije 11 godina i bili su šokirani kada su ga ugledali.

Nakon toga policija je ponovo krenula u potragu za njihovim sinom. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovoj situaciji.

By Brzina