I sami ste svjedoci kako se na našoj adresi svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla priča koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku. Naime, ovo je priča koju je sa nama podijelio poznati glumac Radoš Bajić. Dok je on bio zaražen koronavirusom u bolnici za njega se pobrinuo jedan tehničar (41) i od tada su postali drugovi.

Tako je Radoš saznao kako je i tehničar dobio koronu i čuli su se te su se dogovorili da će ići na druženje kada on izađe iz bolnice. Tako kroz par dana se ispostavilo da je taj isti tehničar izgubio bitku sa koronom te nas je nažalost napustio i to je jako teško palo Radošu Bajiću.

Šta vi mislite o ovoj cijeloj sitauciji? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj priiči koja nas je sve potresla. Pišite nam u komentarima.

By Brzina