Recept koji koriste sve generacije:Otgišla je da spava sa lukom u čarapi.Ujutro kada je ustala,nije mogla da vjeruje šta se desilo.Pete su je posebno ostavile bez teksta! – Brzina

Recept koji koriste sve generacije:Otgišla je da spava sa lukom u čarapi.Ujutro kada je ustala,nije mogla da vjeruje šta se desilo.Pete su je posebno ostavile bez teksta!

Imali smo priliku da slušamo razne priče koje su naše babe pričale.Većina njhovih savjeta kada ih čujemo nisu imali logike ali nismo ni svjesni koliko su većina od njih korisni.Vjerujte u riječ nam,ovo je jako dobar.

Loading..

Tako je jedna blokerica Jiocana Rao koja dolazi iz kine odlučila da isproba ovaj trik.Ona je rekla kako je njoj život radi ovog trik apostao lakši a mi vam prenosimo njenu priču u cjelosti.

Da li ste bili upoznati sa tim da su vaša stopala povezana direktno sa vašim svim organima u tijelu.Jedna tradicionalna kineska medicina ona to naziva meridijani i svaka od njih je bitna jer dovodi do nego bitnog organa u našem tijelu.Stručnjaci su istražili i rekli da naše tijelo ima oko 7 hiljada meridijana.

Mi nismo sigurni da li je to sto posto istinito ali pogledajte kako to izgleda:

Ovi merdijani imaju svojstva kao strujna kola u našem tijelu,a mi kada obučemo čarape i čarape njih upropastimo.Postoji jedan od najjednostavnijih načina kako možete da ih na prirodan način aktivirate,tako barme stoji u tradicionalnoj kineskoj medicini.

Bitno je da stavimo jedan komad crnog luka između čarapa i našeg stopala.To kada postavimo treba da legnemo.

Kako to trebate uraditi

KAKO TO TREBA DA PRIPREMITE:

Uzmite jednu glavicu luka,bijeli ili crveni nije bitno.Zatim ga narežite na tanke kolutove,ali prije toga se potrudite da vaš luk bude organski radi pesticida kako ne bih imali drugih problema.Luk stavite ispod vaših stopala te navucite i čarape.Nakon što to uradite,lezite da spavate.

Medrdijani o kojima govorimo će se stimulisati dok vi budete ležali i spavali.

Luk vjerovali ili ne pomaže kod raznih problema kojih imate,uklanja bakterije koje utiču odmah na vaše tijelo.
Fosforna kiselina nas tjera da nam suze idu na oči dok ga režemo a to nam ustvari čisti krv.Ovaj trik će da vam pomogne da se očisti krv,da se izvrši eliminacija svih hemikalija i otrova iz vašeg organizma.uklone se sve bakterije koje se skupe ali ako imate simptome gripe i prehlade,luk će da okloni.

Možda će vam ovo sada zvučati jako čudno ali blogerka kaže kako joj noge jako mirišu,otkako se koristim ovim trikom.Sigurno jer ovaj trik oklanja bakterije i samim tim te bakterije ne mogu stvarati gljivice od kojih noge se neugno osjećaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *