Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pukla tikva, Srbija u šoku! Raskinuli Ceca i Bogdan! Raskid je buran bio. Objavio sliku i našao zamjenu (FOTO) – Brzina Info

Kako je počela 2021. godina glavna vijest u cijeloj estradi jeste sada nova ljubav pjevačice Svetlane Cece Ražnatović koja je sada u emotivnoj vezi sa 9 godina mlađim dekom Bogdanom. Čovjek koji nije nikako u estradi i koji je privatnih to jeste ugostitelj ali ima i restoran on u centru Beograda. Svi mediji su govorili o njemu i o njihovoj vezi a sada se polako pompa počela spuštati i mediji su ih malo i pustili da odahnu.

Paparazi ih ni puštali ali je poznato da je Ceca Bogdana inače upoznala sa svojom djecom a upoznala je njegovu porodicu te su skupa bili na porodičnoj slavi. Otac je zaista oduševljen sa tim, jer njegova majka radi poslovnih obaveza nije mogla tu. Jednom su u restoranu porazgovali putem video poziva.

Bogdan Srejović je dobio veliki broj pratilaca i on je skoro objavio svoju objavu a to je pjesma od Jovane Ščekić. Tekst i aranžman na ovu pjesmu je inače za preminulog poglavara Srpske crkve. Bogdan je inače veliki vjernik i poštuje vjeru i Srpsku crkvu.

By Brzina